Hverdagsmad.dk

Icon

Ilses laksecarpaccio

1 liter vand
150 gram salt (1 3/4 dl.)
30 gram sukker (2 spsk.) ………………………… koges op og afkøles

500 gram laks med skind ………………………… Den afkølede lage hældes over laksen
(gerne halestykket)
Trækker 3 timer

Skær nu laksen i tynde skiver, som anrettes på et fad.

1 fed hvidløg
Saft af 1-2 limefrugter
1/2 cm chili eller hvidt peber
1/2 dl. olivenolie …………………………………….. Rør marinaden sammen

100 gram fennikel ( 1 fennikel)
2 avocadoer ……………………………………………. Skæres i små tern og vendes i marinaden.

Læg blandningen udover lakseskiverne.

Server med ruccolasalat, olivenolie og flager af Manchego (fåreost) eller flager af Parmesan.

Category: Fisk

Tagged:

Leave a Reply