Hverdagsmad.dk

Icon

Marinerede auberginer

4 små auberginer

persille
basilikum
salvieblade
3 fed hvidløg – hakkes fint og blandes

2-3 spsk olie
5 spsk vineddike
salt og peber

Auberginerne skylles og skæres i 1/2 cm tykke skiver.
Skiverne saltes og lægges lagvis på en stor tallerken.
De dækkes til med en anden tallerken og noget vægt (evt flere
tallerkener) lægges ovenpå.
Trækker mindst 30 min.

Auberginerne skylles og duppes godt tørre.

Skiverne steges i lidt olie et par minutter på hver side.
De stegte skiver drypper godt af på noget køkkenrulle.

Aubergineskiverne lægges lagvis i en skål.
Hvert lag krydres med salt og peber, dryppes med lidt
vineddike og drysses med urte-/hvidløgsblandingen.

Lad det hvile under dække i køleskabet natten over.
Serveres som tilbehør til kogt eller stegt fisk.

Fra “Det ægte italienske køkken”

Category: RAW-food, Tilbehør, Vegetar

Tagged:

Leave a Reply