Hverdagsmad.dk

Icon

Rodfrugtrulle med spinat

 

Tænd ovnen på 200 grader

500 gr bagekartofler
2 gulerødder
1 rødbede 

Skrælles og rives groft. Pres evt. væden fra.

1 løg pilles og rives
1 fed hvidløg presses

4 æg piskes sammen med
2 spsk mel

Alle grønsagerne røres sammen med æggemassen og smages til med salt og peber.

Fordel rodfrugtmassen på bagepapir i en bradepande i et 1/2 til 1 cm tykt lag, og bag den i 15-20 min.

50 gr. spinatblade skylles og dryppes godt af.
De lægges på den bagte rodfrugtomelet.

Omeletten rulles sammen i bagepapiret og bages yderligere 10 min.

Skæres i skiver og serveres evt. som her med mangosalat.

 

Kilde: Politiken 9. september 2012

 

 

Category: Ikke kategoriseret, Vegetar

Tagged: , ,

Leave a Reply