dec 6, 2010
Grønkålssalat med granatæble
200 gr. grønkål. Pluk grønkålen fra stænglerne og hak det fint.
1 granatæble. Del det i kvarte og vrik kernerne fri over en skål, så saften kommer med. Vær sikker på, at de hvide hinder fjernes.
2 æbler skæres i mindre skiver.
Dette blandes.
Dressing:
1/4 dl citronsaft
2 spsk flydende honning
3 spsk olivenolie
Vend dresingen i salaten og smag til med salt og peber.
Top med hakkede valnødder.
Fra Årstidernes KUK-kasse
Granatæble er en alt for overset frugt, hvis du spørger mig – elsker den simpelthen! Denne her opskrift lyder rigtig spændende, og den tror jeg weekenden her er oplagt til at forsøge sig med :)
Hej Flemming
God fornøjelse, den er rigtig lækker. Den søde dressing klæder grønkålen, og granatæblekernerne springer jo sødt i munden.
[…] Lørdag: Kylling i karry m. grønkålssalat. […]