Hverdagsmad.dk

Icon

Chokoladekage med kaffe

Chokoladekage med kaffe og mandler

Ingredienser:

100 g Marabou Premium Dark 70%
100 g smør
150 g fintmalede mandler
175 g sukker
3 hele æg
2 spsk sødmælk
1 spsk friskmalet kaffe
1 spsk honning
smør til formen

Tilberedning

1. Smør en springform (ca. 26 cm i diameter).
2. Smelt smør og chokolade sammen i en gryde over svag varme. Rør mælk og honning i. Rør æggeblommer, fintmalede mandler, kaffe og halvdelen af sukkeret i.
3. Pisk æggehviderne stive og tilsæt gradvis resten af sukkeret.

Vend dem forsigtigt i chokoladeblandingen. Hæld chokolademassen i springformen. Varm ovnen op til 180 grader. Bag chokoladekagen 30-45 min. ved traditionel over- og undervarme. Kagen vil så være let fugtig indeni.
Ønskes en mere gennembagt kage bages den yderligere 10 minutter.

Kilde: Kraft Food

Category: Kager

Tagged: , ,

Leave a Reply