Hverdagsmad.dk

Icon

Rå gulerodskage – sød og sund!

3 dl havregryn
1 dl hasselnødder

blendes fint i en foodprocessor og sættes til side i en lille skål.

2 dl saftige dadler skæres i mindre stykker.

8 gulerødder skrælles og skæres i mindre stykker.  Blendes godt i foodprocessoren.

Kom dadlerne
havregryn
hasselnødder
1 tsk vaniljie
1 tsk. kanel og
1/2 tsk. kardemomme ned i gulerodsmassen og blend til konsistensen er ensartet.
Tilsæt 1 dl rosiner og blend til de er fordelt.

Kom dejen i en form foret med bagepapir og stil den i køleskab.

“Glasur”
4 spsk honning
3-4 spsk appelsinsaft
2 1/2 dl cachewnødder

Hak nødderne meget fint i foodprocessor – jeg har prøvet med stavblender, men nødderne sidder fast i kniven.
Tilsæt honning og saft til man har en lækker, tyk crème.
Smøres over kagen ved servering.

Category: Kager, RAW-food

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply