Hverdagsmad.dk

Icon

Små noisettekager

Lækre og lette små kager.

100 gr hasselnøddekerner
100 gr sukker
½ dl æggehvide

Hak nødderne fint, evt. i en blender, og bland dem med sukker og æggehvide.
Sæt små klatter  med en teske på bagepapir, og gør dem flade og runde som en 5-krone.
Sæt pladen i en forvarmet ovn ved 180 grader i 8-10 min.
Afkøl kagerne på en rist.

Créme:
150 gr smør
3 æggeblommer
120 gr. flormelis
2 tsk kakao
1 tsk kaffepulver

Rør det blødgjorte smør med de andre ingredienser og pisk det et øjeblik over vandbad med en elpisker. Tag skålen væk fra vandbadet og pisk videre til en let og luftig crème.

Bundene kan opbevares i en kagedåse og lægges sammen med crèmen efter behov.

Category: Kager

Tagged:

Leave a Reply