Hverdagsmad.dk

Icon

Selleripostej

400 gr. hytteost
2 spsk hvedemel

200 gr. fintreven rodselleri
2 mellemstore hakkede løg
4 spsk hakket persille

4 æg
1 tsk salt
Peber

Det hele blandes i en 1½ l stor form.

Bages 55 min ved 200 gr. Midt i ovnen.

Category: Tilbehør, Vegetar

Tagged: , ,

3 Responses

  1. Jakob siger:

    Har du eksperimenteret med krydderier? Persille virker som en lidt svag smagsgiver måske?

  2. admin siger:

    Jeg kan godt lide den fine smag af selleri, derfor har jeg ikke eksperimenteret med den, men du har da ret i, at persillen ikke tilfører nogen stor smagsoplevelse, når den bliver bagt ind i en postej.
    Jeg kan godt lide kapers, så det putter jeg somme tider i. Sig til, hvis du finder nogle interessante krydderitilsætninger.

  3. Jakob siger:

    Satser på en middelhavsversion med rosmarin og hakkede, soltørrede tomater og oliven. Skal bare lige finde selleri, det er jo ikke helt sæson endnu.

Leave a Reply