Hverdagsmad.dk

Icon

Oksekødsuppe fra Karolines køkken

25 g smør
3 grofthakkede zittauerløg (225 g)
2 fed hakkede hvidløg

Smelt smørret i en gryde og svits løgene og hvidløgene heri. 
200 g magert oksekød, tilsættes og svitses med.

Tilsæt:
1 l oksebouillon
1 ds koncentreret tomatpure (70 g)
1 ds hvide bønner i tomatsauce
1 tsk kommen
1 spsk edelsüss paprika
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber

Kog suppen ved svag varme under låg ca 2 min.

50 g pasta, f.eks. små rør tilsættes og koger den angivne tid. 

100 g kvark 4,5%
1 spsk hvedemel røres sammen til en jævning og tilsættes suppen.

Lad suppen koge under omrøring ved svag varme til den jævner.

Category: Supper

Tagged: , , ,

Leave a Reply